Proff

God Mat i Ale AB

Org.nr556769-8039
AdressFriggagatan 7 B, 411 01 Göteborg

Bokslut och nyckeltal

Belopp i hela 1000
Omsättning 20230 Tkr
Resultat efter finansnetto 2023−5 Tkr
BolagsformAktiebolag
Registreringsår2008
Anställda0

Nyckeltal

Kassalikviditet
Mycket bra
436,4 %
Vinstmarginal
Kan inte beräknas
Soliditet
Mycket bra
77,1 %
2022: 100 %
Bokslut202320222021
Omsättning000
Resultat efter finansnetto−5−2−14
Årets resultat−5−2−14
Summa tillgångar484261
Summa eget kapital374244
ValutakodSEKSEKSEK
Omsättning

Vill du veta ett företags verkliga värde? Företagsvärderingen levereras av vårt systerbolag Allabolag (UC). Se exempel

Källa: UC AB

BolagsvärderingPlus

> * * * Mkr
Hur räknar vi?

Behöver du en komplett företagsvärdering – läs mer om Företagsvärdering Premium

Kontaktuppgifter

Telefon0303-74 88 60
AdressFriggagatan 7 B, 411 01 GöteborgPostadressFriggagatan 7 b, 411 01 Göteborg

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bolaget ska bedriva caféverksamhet, tillagning och servering av kaffe, varm och kall mat samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
Juridiskt namnGod Mat i Ale ABOrganisationsnummer556769-8039BolagsformAktiebolagAntal anställda0SNI-bransch
56100 Restaurangverksamhet
10850 Tillverkning av lagad mat och färdigrätter
56210 Cateringverksamhet vid enskilda evenemang
LedamotStefan Mauritz Waldemar Wennberg
Telefon0303-74 88 60AdressFriggagatan 7 B, 411 01 GöteborgPostadressFriggagatan 7 b, 411 01 GöteborgRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Registreringsdatum2008-11-13Aktiekapital50
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Proff

CRM-integration

Proff API gör det enklare att integrera dagligt uppdaterad företagsinformation i dina system och applikationer på ett standardiserat sätt.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter